تیم ستارگان مهران با سرپرستی دکتر مالک عبدی عنوان سوم مسابقات تنیس استانی را کسب کرد

تیم ستارگان مهران با سرپرستی دکتر مالک عبدی دانشیار دانشگاه ایلام، عنوان سوم مسابقات لیگ تنیس استان ایلام را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یادواره 3000 شهید والا مقام استان ایلام، مسابقات لیگ تنیس استان ایلام با شرکت 8 تیم در یک گروه و به صورت دوره‌ای به مدت چهارده روز برگزار گردید، که در این دوره از مسابقات، تیم ستارگان مهران با سرپرستی و کاپیتانی دکتر مالک عبدی دانشیار دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان سوم شد.

بنا به این گزارش:  این مسابقات بر اساس تقویم سالیانه فدراسیون تنیس جمهوری اسلامی ایران و تحت نظارت مستقیم کمیته مسابقات این فدراسیون به انجام رسید.