روز دانشجو موتور محرک جامعه جهت نیل به قله‌های رفیع علم است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در پیامی به مناسبت روز دانشجو، تأکید کرد: روز دانشجو موتور محرک و پیشران جامعه جهت نیل به اهداف بلند و قله­‌های رفیع علم است.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، همزمان با روز دانشجوی، پیام تبریک به شرح  ذیل صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشجو موتور محرک و پیشران جامعه جهت نیل به اهداف بلند و قله‌های رفیع علم است. دانشجویان عزیز در دو عرصه مهم نقش عمده را بر عهده دارند؛ نخست در ساحت علم و پیشرفت آن، دوم در مقوله استکبار ستیزی، آرمان خواهی، عدالت طلبی و مطالبه‌گری عقلانی. لازمه این دو امر تقویت روحیه تحقیق و پژوهش و برخورداری از معرفت و بینش سیاسی به‌­روز و به دور از سیاست‌زدگی است. روز دانشجو نماد خروش بر علیه استکبار و نفی روحیه استکباری، از زیباترین و شاخص­ترین تجلّی­‌های دانشجویی است، که همواره باید زنده نگه داشته شود.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام فرا رسیدن روز دانشجو را به همه دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده، موفقیت و بهروزی همه عزیزان را آرزومند است.