کسب مدال طلا و نقره دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات تکواندو چندجانبه کشوری چالوس

خانم ملیحه جعفری دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات تکواندو  چندجانبه کشوری چالوس دو مدال طلا و نقره را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی ، خانم ملیحه جعفری دانشجوی کارشناسی ارشد رشته  تربیت بدنی - گرایش فیزیولوژی دانشگاه ایلام، موفق شد در مسابقات تکواندوی چندجانبه کشوری چالوس، در آیتم سونال قدرتی مدال طلا و در آیتم جوموک قدرتی مدال نقره را کسب کند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام، این موفقیت ارزشمند را به خانم جعفری و خانواده بزرگ دانشگاه ایلام تبریک عرض نموده، سربلندی و سلامتی این دانشجوی فرهیخته را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.