مشارکت دو استادیار دانشگاه ایلام در ترجمه کتاب «برهمکنش گیاه: پاسخ‌ها و رویکردهای کاهش تنش»

کتاب «برهمکنش گیاه: پاسخ‌ها و رویکردهای کاهش تنش»، با مشارکت دکتر رحیم ناصری و  دکتر محمود رستمی نیا  استادیاران دانشگاه ایلام ترجمه شد.

به گزارش روابط عمومی،  کتاب «برهمکنش گیاه: پاسخ‌ها و رویکردهای کاهش تنش» به انگلیسی «Plant-Environment Interactions: Responses And Approaches To Mitigate Stress» تألیف محمود محجوب عزیز و پرویز احمد با مشارکت دکتر رحیم ناصری و دکتر محمود رستمی‌نیا  استادیاران دانشگاه ایلام ترجمه و از سوی انتشارات نشرآموزش کشاورزی (سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) منتشر گردید.

دکتر رحیم ناصری

دکتر محمود رستمی‌نیا

بنا به این گزارش:  کتاب حاضر در مورد تغییرات فیزیولوژیکی، ارتباط گیاهان و محیط پیرامون آنها و اثر تنش‌های محیطی از جمله خشکی، گرما و شوری خاک و نقش ریزسازواره‌های ریزوسفری خاک در  18 فصل و مشتمل بر 891 صفحه به چاپ رسید.

مشارکت دو استاديار دانشگاه ايلام در ترجمه کتاب «برهمکنش گياه: پاسخ‌ها و رويکردهاي کاهش تنش»