انتصابات جدید در دانشگاه ایلام

طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، سرپرستان «مدیریت پژوهشی و فناوری دانشگاه»، «مدیریت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه»، «معاونت آموزشی دانشکده علوم پایه»، «معاونت پژوهش و فناوری دانشکده علوم پایه»، «مدیریت امور فرهنگی دانشگاه» و «مدیر گروه آموزشی مهندسی عمران» منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، دکتر محمدرضا ولی‌زاده استادیار دانشکده فنی و مهندسی به سمت سرپرست «مدیریت پژوهشی و فناوری دانشگاه»، دکترحمزه صالحی‌پور استادیار دانشکده فنی و مهندسی به سمت سرپرست «مدیریت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه»، دکتر امیر سهامی استادیار گروه ریاضی به سمت «معاونت آموزشی دانشکده علوم پایه»، دکتر جلیل ناجی دومیرانی دانشیار گروه فیزیک به سمت «معاونت پژوهش و فناوری دانشکده علوم پایه»، دکتر رستم علی‌زاده دانشیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی  به سمت «مدیریت امور فرهنگی دانشگاه» و دکتر محمد ملکی بعنوان «مدیر گروه آموزشی مهندسی عمران» منصوب شدند.

دکتر محمدرضا ولی‌زاده

دکترحمزه صالحی‌پور

دکتر امیر سهامی

دکتر جلیل ناجی دومیرانی

دکتر رستم علی‌زاده

دکتر محمد ملکی

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای این عزیزان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه، آرزوی موفقیت دارد.