معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه عنوان کرد: در راستای حفظ سلامت دانشجویان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، آزمون جامع دوره‌های دکتری دانشگاه ایلام در ترم جاری بصورت غیرحضوری برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با بیان این خبر، اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی جامعه و استان ایلام و همه‌گیری پدیده کرونا و در راستای حفظ سلامت دانشجویان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، آزمون جامع دوره‌های دکتری دانشگاه ایلام در ترم جاری، بدون الزام کسب نمره لازم زبان انگلیسی، در هفته آخر آذرماه از تاریخ 1399/09/22 لغایت 1399/09/27 به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه آموزش الکترونیک برگزار می‌شود.

دکتر نعمتی، افزود: دانشجویان برای دریافت مجوز شرکت در آزمون جامع می‌توانند با مراجعه به سامانه گلستان دانشگاه در پیشخوان خدمات اطلاعات خود را تکمیل و تأیید نمایند. همچنین زمان و تاریخ دقیق آزمون از طریق مدیران محترم گروه‌های آموزشی مربوطه به اطلاع دانشجویان گرامی خواهد رسید.