سنددار شدن املاک دانشگاه ایلام در تهران و شمال

در ادامه مستندسازی املاک دانشگاه و با پی‌گیری‌های مجدانه دفتر حقوقی، کلیه‌ی اسناد مالکیت تک برگ مجتمع‌های رفاهی تهران و شمال اخذ گردید.

به  گزارش روابط عمومی و به نقل از دکتر باقری مشاور رئیس و مدیر دفتر حقوقی دانشگاه،  در ادامه مستندسازی املاک دانشگاه و با پی‌گیری‌های مجدانه دفتر حقوقی، کلیه‌ی اسناد مالکیت تک برگ مجتمع رفاهی تهران در چهار طبقه (10 واحد) و مجتمع رفاهی شمال در سه طبقه (6 واحد) اخذ گردید و این اسناد علیرغم تمامی محدودیت‌ها به نام دانشگاه ایلام به ثبت رسید.

روند مستند سازی املاک دانشگاه یکی از اقدامات ارزشمندی بوده که با حمایت و پشتیبانی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه و دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی و سایر بخش‌ها در حال تکمیل شدن است.

مجتمع رفاهی تهران:

مجتمع رفاهی شمال: