پیام تسلیت دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت درگذشت حاج عمران علی محمدی

رئیس دانشگاه ایلام: حاج  عمران علیمحمدی در کسوت سربازی گمنام امام زمان (عج) و در مقام نمایندگی خدمتگذاری شایسته  برای ملت و نظام بود.

به گزارش روابط عمومی، در پی درگذشت حاج عمران علی‌محمدی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام پیامی به شرح ذیل صادر کرد:

انا لله و انا الیه راجعون

استان ایلام در عزای یکی از خادمین صادق و مردم دار خود به سوگ نشست. درگذشت شادروان حاج عمران علیمحمدی که عمر با برکت خود را چه در کسوت سربازی گمنام امام زمان (عج) و چه در مقام نمایندگی به خدمتگذاری شایسته ملت و نظام صرف نمود، موجب تأثر و تألم گردید. این ضایعه جانگداز را به همسر محترم، اخوان، فرزندان و همکاران آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خدای سبحان رحمت و مغفرت را برای ایشان مسئلت دارم.

دکتر محمد علی اکبری

رئیس دانشگاه ایلام