فراخوان امریه خدمت وظیفه عمومی وزارت علوم برای دانشجویان دانش آموخته کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی

فراخوان امريه خدمت وظيفه عمومي وزارت علوم براي دانشجويان  دانش آموخته کارشناسي ارشد و دکتري تخصصي

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري درصدد است که تعداد 10 نفر دانشجوي مقطع کارشناسي ارشد و يا دکترا را که داراي شرايط ذيل باشند، در قالب امريه خدمت وظيفه عمومي جذب نمايد:

1-تاريخ اعزام آنها 96/6/1 باشد.

2-در آزمايشگاه هايي از وزارت علوم که با وزارت دفاع جمهوري اسلامي ايران همکاري دارند، مشغول به کار باشند.

3-فارغ التحصيل مقطع کارشناسي ارشد و يا دکتري بوده و از وضعيت تحصيلي مناسبي برخوردار باشند.

4-از مزاياي کسري خدمت سربازي  (همکاران تحقيقاتي بخش دفاع) استفاده نکرده باشد.

متقاضيان واجد شرايط مذکور حداکثر تا پايان وقت اداري روز سه شنبه 96/3/16 به دبيرخانه مرکزي دانشگاه مراجعه نمايند.