سفر کاری رئیس دانشگاه به عراق

سفر کاري رئيس دانشگاه به عراق

به گزارش روابط عمومي،  دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه در رأس هيأتي مرکب از معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي، معاونت فرهنگي و اجتماعي و مدير مرکز همکاري‌هاي علمي و بين المللي به دعوت رؤساي دانشگاه‌هاي عراق به اين کشور سفر مي­کند.

از جمله برنامه اين هيأت مي‌توان به سخنراني در افتتاحيه همايش بين المللي دانشگاه واسط، ديدار با مسئولين مؤسسه آموزشي الجامعه کوت، ديدار با رايزن فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در بغداد، پي گيري تفاهم نامه منعقده في ما بين دانشگاه ايلام و دانشگاه التقني بغداد، ديدار با مسئولين دانشگاه بابل و امضاء و يادداشت تفاهم براي جذب دانشجو و بازديد از مؤسسه آموزشي نجف اشرف و بررسي زمينه­‌هاي جذب دانشجو اشاره کرد.

روابط عمومي دانشگاه براي عزيزان توفيق و سلامتي را آرزومند است