جلسه شورای تربیت بدنی دانشگاه با حضور  دکتر پورکیانی مدیر کل محترم تربیت بدنی وزارت

جلسه شوراي تربيت بدني دانشگاه با حضور  دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري صبح روز چهارشنبه 27/2/96 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،در اين جلسه ابتدا خانم دکتر صالحي پور مدير تربيت بدني دانشگاه گزارشي از روند فعاليت­ها و عملکرد اين اداره ارائه داد که اهم سخنان وي حول محور راه اندازي مرکز پايش سلامت دانشجويان، خريد تجهيزات ورزشي، وضعيت فضاي فيزيکي ورزشي دانشگاه، ورزش کارکنان، ورزش قهرماني دانشجويان، روند برگزاري المپياد داخلي دانشجويي و جشنواره بهاري بود.

در ادامه دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه  ضمن خير مقدم به دکتر پور کياني به جايگاه ويژه تربيت بدني در برنامه­هاي دانشگاه اشاره کرد و بيان داشت: موضوع تربيت بدني در دانشگاه ايلام داراي اهميت اساسي است و براي همين در  برنامه اجرايي چهار ساله توسعه دانشگاه که تدوين شده ،بر روي سايت دانشگاه هم قرار دارد و همچنين در تدوين برنامه استراتژيک 1400 دانشگاه که به تصويب هيات امناء هم رسيده، جايگاه تربيت بدني تعريف شده و افق آن ترسيم شده است، که سعي ما بر اين است برنامه­ها را در کوتاه مدت انجام دهيم تا اهداف دانشگاه محقق گردد.

دکتر علي کبري تصريح کرد: صادقانه بگويم تمامي شاخصه­هاي دانشگاه، بجز شاخصه  فضاي فيزيکي ورزشي رشد داشته و اگر در اين موضوع اعتبار و کمک لازم در اختيار دانشگاه قرار گيرد، اين شاخصه هم رشد خواهد داشت، تا روند تحقق اهداف عالي دانشگاه هموارتر شود.

دکتر علي اکبري با اشاره به وضعيت تربيت بدني دانشگاه تأکيد کرد: خوشبختانه تربيت بدني دانشگاه با مديريت خوب خانم دکتر صالحي پور و حمايت­هاي دکتر عدالتي معاون دانشجويي دانشگاه در وضعيت خوبي قرار دارد؛ که کسب عنوان رتبه 23 در بخش دختران و رتبه 31 در بخش براداران در المپياد دانشجويان کشور؛ که تقدير حضرتعالي را نيز به همراه داشت مُبين اين وضعيت است، که  سعي ما بر اين است در آينده ابتدا اين جايگاه را حفظ کنيم و با برنامه­ريزي و اهتمام جدي اين رتبه را ارتقاء ببخشيم.

در ادامه اين جلسه دکتر دکتر پورکياني مدير کل محترم تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با تشکر از برخورد خوب و مهمان نوازي رئيس و ديگر مسئولين دانشگاه به مديريت موفقيت آميز دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه اشاره کرد و گفت: ما تعريف­هاي زيادي از حضرتعالي شنيده بوديم و اين دو روز که اينجاب در دانشگاه ايلام حضور داشتم و از نزديک در جريان امور قرار گرفتم صحت اين مطالب برايم اثبات شد و بخصوص بايد از اهتمام و حمايت ويژه شما در حق همکارانتان کمال تشکر را داشته باشم.

مدير کل تربيت بدني وزارت علوم تصريح کرد: کار اجرايي با توجه به محدويت­هاي مالي و سقف بدهي­هاي که از گذشته مانده است بسيار مشکل است، اما بايد از فرصتي که در اختيار ما گذاشته شده است، نهايت استفاده را داشته باشيم و مطمئنم وقتي نتيجه کار در چهره شاد و با نشاط جوانان اين کشور نمايان مي­شود، اين موضوع را با هيچ چيز نمي­توان عوض کرد.

دکتر پورکياني تأکيد کرد: اداره کل تربيت بدني وزارت علوم با تمام توان و ظرفيت از دانشگاه ايلام حمايت خواهد کرد و براي همين براي احداث سالن چند منظوره، احداث زمين روباز دانشجويان دختر در خوابگاه­ها و  خريد تجهيرات به شما کمک خواهيم کرد، که از شما درخواست دارم صورتجلسات و مکاتبات لازم را در اين زمينه انجام دهيد تا اين وعده­ها در کوتاه­ترين زمان تحقق يابد..