برگزیده شدن رساله ی دکتری پژوهشگر ایلامی در ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایران پیشرفت

برگزيده شدن  رساله ي دکتري  پژوهشگر ايلامي در ششمين کنفرانس الگوي اسلامي ايران پيشرفت

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ،آقاي دکترقاسمي مديرگروه جامعه شناسي اين دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: رساله آقاي دکترعزيزکلانتري،استادمدعو گروه علوم اجتماعي دانشگاه ايلام با عنوان" مطالعه ي جامعه شناختي  نقش مذهب درتوسعه بومي مستقل در ايران بعد از انقلاب؛با تأکيد بر آموزه هاي فقه سياسي امام خميني( ره) دربين900 رساله ي ارزيابي شده از سوي مرکز الگوي اسلامي ايراني پيشرفت به عنوان رساله ي برتر انتخاب گرديد .

دراين مراسم که درروزهاي11و12ارديبهشت96 در محل کتابخانه ي ملي جمهوري اسلامي ايران برگزار شدازصاحبان رساله هاي برتردرششمين کنفرانس الگوي اسلامي ايراني پيشرفت که با حضور بيش از پانصد انديشمند و پژوهشگر برتر کشوربا «عنوان تعميق وتکميل الگوي  پايه پيشرفت» تقديربه عمل آمد.

لازم به يادآوري است که از اين رساله تا کنون سه مقاله ي علمي- پژوهشي باعناوين ذيل چاپ ومنتشرشده است:

1.  نگاهي جامعه شناختي به آموزه هاي فقهي امام خميني ( ره) در باره مصلحت عمومي وتاثيرآن برروحيه پيشرفت در ايران امروز

2.  مطالعه ي جامعه شناختي نقش مذهب در توسعه ي بومي مستقل ، در ايران بعد از انقلاب با تأکيد بر آموزه هاي فقه سياسي امام خميني(ره )

3. گونه هاي متفاوت توسعه و ريشه هاي مذهبي آن در منطقه خاورميانه؛ با تأکيد بر«توسعه بومي مستقل »در ايران بعد از انقلاب