برگزاری آزمون های استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی و دستیاران سال 1395

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر جعفرمامي‌زاده، نماينده تام الاختيار دانشگاه از برگزاري آزمون­‌هاي استخدامي متمرکز دستگاه‌هاي اجرايي و دستياران سال 1395 همزمان با کل کشور در دو نوبت صبح و عصر روز جمعه 94/12/21 در دانشگاه ايلام خبر داد.

نماينده تام الاختيار دانشگاه اظهار داشت: صبح جمعه تعداد 1363 نفر داوطلب در آزمون­ استخدامي متمرکز دستگاه‌هاي اجرايي که 497 نفر داوطلب زن دردانشکده فني و مهندسي و 866 نفر داوطلب مرد در دانشکده ادبيات و علوم انساني شرکت خواهند کرد.

وي افزود: همچنين عصر جمعه تعداد 119 نفر داوطلب در آزمون­ استخدامي متمرکز دستياران در دانشکده ادبيات و علوم انساني حضور خواهند داشت که تعداد 65 نفر داوطلب زن و 54 نفر دوطلب مرد در اين آزمون شرکت مي نمايند.