آخرین مهلت ثبت نام مسابقه ملی نانو

آخرين مهلت ثبت نام مسابقه ملي نانو

دکتر محمود روشني، رئيس دانشکده علوم پايه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي بيان داشت:به اطلاع دانشجويان عزيز و علاقه مندان به علم  فناوري نانو مي­رساند که ستاد ويژه توسعه فناوري نانو در راستاي پيشبرد اهداف خود جهت آموزش اين فناوري نوين هر ساله سعي در برگزاري مسابقه ملي نانو دارد و با توجه به علاقه مندي دانشجويان دانشگاه ايلام به شرکت در اين مسابقه و کثرت افراد ثبت نامي خوشبختانه و با توکل به خداوند سبحان، ارديبهشت ماه سال 1395 شاهد برگزاري اين مسابقه ملي در دانشگاه خواهيم بود.

رئيس دانشکده علوم پايه افزود: از دانشجويان علاقه­مند به شرکت در مسابقه دعوت مي شود که قبل از حضور در  محل ثبت نام آزمون به آدرسwww.edu.nano.ir مراجعه نموده و جهت عضويت در ستاد اقدام نمايند. (آخرين مهلت ثبت نام: 28 اسفند 1394)

دکتر روشني با بيان اين که کارگاه آموزشي جهت معرفي منابع و آشنايي بيشتر دانشجويان متقاضي شرکت در آزمون توسط مدرسين مورد تائيد ستاد نانو برگزار خواهد شد محل‌هاي ثبت نام را دفتر گروه شيمي و ساختمان محل برگزاري کلاس‌هاي دانشکده علوم پايه در طبقه زير زمين، آزمايشگاه الکتروشيمي معرفي نمود.

منبع آزمون نانو