وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه ایلام

وزير علوم، تحقيقات و فناوري در دانشگاه ايلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر محمد فرهادي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري، به منظور افتتاح و بهره برداري از پروژه‌هاي توسعه دانشگاه و شرکت در مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عاي صبح امروز 3 مهرماه 1395 به ايلام سفر کرد.

بر اساس اين گزارش آئين کلنگ زني و آغاز عمليات اجرايي احداث دانشکده علوم پايه، بهره برداري و افتتاح رسمي آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام با اعتبار 50 ميليارد ريال شامل سکوبندي، تجهيز و تکميل تاسيسات اين مجموعه در قالب 20 آزمايشگاه پژوهشي و افتتاح از سه آزمايشگاه تخصصي و پژوهشي نفت و مهندسي شيمي که مراحل تجهيز آن با حمايت وزارت نفت به انجام رسيده است با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري انجام شد.

شايان ذکر است از برنامه هاي ديگر دکتر محمد فرهادي در ايلام حضور در گلزار شهداي گمنام دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس همراه با دانشگاهيان استان، ديدار با استاندار ايلام، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه ايلام، نشست با هيأت رئيسه دانشگاه بود.