نشست شورای مدیران امور اداری و پشتیبانی منطقه 5 و دبیران مناطق ده گانه کشوری در دانشگاه

نشست شوراي مديران امور اداري و پشتيباني منطقه 5 و دبيران مناطق ده گانه کشوري در دانشگاه

به گزارش خبرنگار روابط عمومي،نشست شوراي مديران امور اداري و پشتيباني منطقه 5 و دبيران مناطق ده گانه کشوري با حضور دکتر ملابهرامي، معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام، دکتر شيخي، مدير کل امور اداري و پشتيباني وزارت علوم، مهندس خوراني حيدري، مدير امور اداري و پشتيباني و دبير شوراي امور اداري و پشتيباني دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي منطقه 5 کشور به صورت ويدئو کنفرانس در دانشگاه ايلام، برگزار شد.

دکتر ملابهرامي، معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه  ضمن خير مقدم به ميهمانان و همچنين دکتر شيخي در سخناني اظهار داشت: اميد است در اين نشست در راستاي اهداف دانشگاه‌ها تصميمات  مطلوبي اتخاذ شود و از ظرفيت ايجاد شده در اين نشست حداکثر استفاده را برد.

معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام با اشاره به تورم نيروي انساني غير ماهر در دانشگاه‌ها گفت: در اين خصوص دانشگاه‌هاي منطقه 5 شرايط مشابهي را تجربه مي‌کنند که هزينه‌هاي سنگيني بر بودجه تحميل کرده و رسالت اصلي دانشگاه‌ها را پژوهش و شناسايي مشکلات  منطقه و کشور و  همچنين تربيت نيروهاي ماهر دانست که بايد در کنار آن به رفاهيات و تبديل وضعيت‌ها نيز توجه داشت.

دکتر شيخي، مدير کل امور اداري و پشتيباني وزارت علوم دراين نشست  به موضوع ساماندهي نيروهاي قراردادي و تبديل وضعيت کارکنان قبول شده در آزمون ادواري  و ضرورت تبديل کد شناسه 8رقمي به 11 رقمي اشاره و گفت: وزارت علوم در حال رايزني براي جذب نيروي انساني متخصص و متعهد در دانشگاه ها است.

شيخي افزود: آزمون استخدامي  به زودي براي جذب غير هيأت علمي و کادر دانشگاهها در سراسر کشور واز طريق آزمون و بر اساس کد استخدامي که دولت اعلام ميکند برگزارخواهد شد.

وي گفت:  در اين آزمون همه معيارهاي لازم براي انتخاب درست افراد اجرايي، و کساني که امتيازات لازم را در آزمون کسب کنند جذب دانشگاهها شده و کد پرسنلي خواهند گرفت.

مدير کل امور اداري و پشتيباني وزارت علوم، تصريح کرد: دولت قرار است قراردادي هاي سال 78 و ماقبل را که مشمول راي 555 ديوان عدالت اداري بوده و همچنين کساني که آزمون ادواري را گذرانده اند بر اساس آزمون تبديل وضعيت کند.

البته قرار است بر اساس آزمون کتبي که زمانش اعلام خواهد شد وي اضافه کرد: با رايزني هاي لازم رؤساي دانشگاهها مي توانند به جذب سه برابر ظرفيت براي کساني که امروزه در دانشگاهها مشغول فعاليت هستند اقدام کنند.

شيخي به تلاش وزارت علوم در راستاي ساماندهي نيروهاي دانشگاهي اشاره و بيان کرد: وزارت علوم و دولت که اعتبارات مستخدمين را تامين خواهد کرد قصد ساماندهي جذب نيروهاي متخصص و متعهد براي دانشگاه‌هاي سراسر کشور دارند که اميدواريم در آينده نزديک اين اتفاق رخ دهد

آقاي جهانخش خوراني حيدري،  مديراموراداري دانشگاه ايلام ودبيرمنطقه5باابرازخرسندي از ميزباني عزيزان وخيرمقدم به مدير ومعاون محترم اموراداري وزارت علوم ومديران اموراداري دانشگاه هاي منطقه 5اظهارداشت:  مديريت اموراداري يکي ازبخش هاي مهم واساسي دردانشگاه مي باشد بطوريکه تمام بخش‌هاي دانشگاه با اين مديريت درارتباط هستند. بخش اداري مراحل کاري هرکارمندي از زمان استخدام تا بازنشستگي   شامل مي‌شود که باتوجه به حجم کارهاي بسيارزياد درمقايسه باسايرواحدها وانتظارات همکاران وجلب رضايت مراجعه کنندگان هميشه  دشواري هاي خاص خود را دارد. وبه همين دليل مديران اداري به تنهايي قادربه تفکروانديشيدن به کارهاي جديد راندارند.

مديراموراداري دانشگاه ايلام افزود: تبادل نظر،بيان مشکلات وايجاد راهکارهاي کاربردي جهت ارتقاءوتسريع درامور،نيازبه برگزري نشست هاي تخصصي مديران اداري دارد.که دراين راستاشکل گيري مناطق دهگانه مديران اداري دروزارت علوم بهترين فرصت براي هم انديشي وارائه ابتکارت نوين درحوزه اداري دانشگاه مي باشد.که اميدوارم بتوانيم با حرکت مفيددرراستاي اهداف موردنظروزارت، شاهد رشد وشکوفايي اموراداري دردانشگاه هاباشيم.

دبيرمنطقه5 حرکت به سمت الکترونيکي شدن امور،استفاده ازنرم افزارها،اتخاذتصميمات واحددرخصوص دستورالعمل رفاهي آئين نامه ها وارائه راهکارعملي درخصوص تبديل وضعيت نيروهاي قراردادي را ازجمله اقدامات اساسي درحوزه اداري برشمرد.