افتخارآفرینی دانشجویان دختردانشگاه ایلام درالمپیاد

افتخارآفريني دانشجويان دختردانشگاه ايلام درالمپياد

کسب دومقام نايب قهرماني تيمي وانفرادي توسط دانشجويان ورزشکاردانشگاه ايلام درمسابقات المپياد دانشجويان سراسرکشور

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،درپايان مسابقات المپياد دانشجويان دخترکه دردانشگاه فردوسي مشهدبرگزارگرديدخانم مهتاب احمدي تکواندوکارشايسته دانشگاه  دروزن6موفق به کسب دوم اين رقابت هاشدومدال نقره رادريافت نمود.همچنين درادامه اين مسابقات،تيم خوب وپرتلاش فوتسال دختران دانشگاه،پس ازشکست حريفان قدرتمندخود دردورمقدماتي ونيمه نهايي،دربازي پاياني نتيجه رابه حريف خوزستاني خودواگذارنمودومقام نايب قهرماني رابدست آورد.

روابط عمومي دانشگاه اين موفقيت هارابه رياست دانشگاه،معاونت دانشجويي ودانشجويان عزيزتبريک عرض مينايد.