دانشجویان دختر به حرم منور رضوی مشرف می شوند

دانشجويان دختر به حرم منور رضوي مشرف مي شوند

در گفتگوي خبرنگار  روابط عمومي با دکتر محمدرضا شيرخاني، معاون  فرهنگي و اجتماعي دانشگاه از ثبت نام 710 دانشجوي دانشگاه براي حضور در اردوي مشهد مقدس خبر داده شد.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه اظهار داشت: با فراخوان اين معاونت در خصوص برگزاري اردوي 6 روزه مشهد مقدس ويژه دانشجويان دختر 710 دانشجوي براي زيارت حرم امام رضا عليه السلام اعلام آمادگي کردند که با قرعه کشي بين اين عزيزان تعداد 135 نفر عازم اين سفر خواهند شد.

دکتر شيرخاني با اشاره به هماهنگي‌هاي صورت گرفته با معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در خصوص اين سفر معنوي گفت: از بين دانشجويان انتخاب شده تعداد 76 نفر تاکنون  به حرم منور رضوي مشرف نشده اند و 25 نفر هم براي دومين بار راهي بارگاه ملکوتي امام رضا عليه السلام مي شوند که برنامه‎هاي متنوعي براي اين عزيزان در نظر گرفته شده است.

وي افزود: مراسم بدرقه 27 ديماه ساعت 21 در جوار گلزار شهداي گمنام دانشگاه برگزار خواهد شد و همچنين در حال برنامه ريزي سفر دانشجويان پسر به مشهد مقدس هستيم.

ليست اسامي دانشجويان دختر اردوي مشهد مقدس