نحوه ارسال آثار به اولین سوگواره ملی اربعین ویژه دانشگاهیان

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دبيرخانه سوگواره ملي اربعين ويژه دانشگاهيان اعلام کرد:
پيرو تماس هاي مکرر در خصوص نحوه ارسال آثار به اطلاع مي رساند علاقه مندان به سه روش مي توانيد آثار خود را براي دبيرخانه ارسال کنند.
الف) با ورود به منوي ثبت اثر در نوار بالاي سايت arbaeen.ilam.ac.ir  ابتدا ثبت نام و فيلدهاي ستاره دار پر نموده و پس از دريافت کد و پسورد نسبت به ارسال اثر خود اقدام کنيد.
ب) آثار خود را به ايميل arbaeen@ilam.ac.ir ارسال نمايند.لازم به ذکر است در اين روش حتما مشخصات کامل خود را درج کنيد.
پ) علاقمندان مي‌توانند  آثار خود را به آدرس پستي: ايلام. بلوار پژوهش. دانشگاه ايلام. معاونت فرهنگي و اجتماعي. دبيرخانه اولين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان. کد پستي 6939177111 ارسال  کنند.

علاقمندان مي‌توانند براي کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 08432234858 (دبيرخانه اولين سوگواره اربعين دانشگاهيان) تماس حاصل کنند.
سوگواره علمي، فرهنگي و هنري اربعين وِيژه دانشگاهيان به ميزباني دانشگاه ايلام برگزار مي‌شود.

به گزارش ايسنا، بخش‌هاي جشنواره شامل فرهنگي – ادبي، فضاي مجازي، علمي – پژوهشي و هنري است و علاقه‌مندان بخش فرهنگي ادبي سوگواره مي‌توانند دل نوشته، خاطره و شعرهاي خود را با موضوع اربعين به دبيرخانه‌ي سوگواره ارسال کنند. فضاي مجازي اين سوگواره شامل طراحي نرم‌افزارهاي  کاربردي براي اندرويد و کامپيوتر است.

علاقمندان مي‌توانند کتاب، مقاله و پايان‌نامه‌هاي مرتبط با موضوع اربعين 4 سال اخير خود را به بخش علمي – پژوهشي اين سوگواره ارسال کنند.بخش هنري اين سوگواره شامل عکس، نقاشي، نماهنگ، فيلم کوتاه، کليپ، خوشنويسي و پوستر است.

مهلت ارسال آثار 20 بهمن 1395 و اختتاميه‌ سوگواره در اسفندماه 1395 برگزار خواهد شد.