برگزاری همایش ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتی

برگزاري همايش ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتي

فرهاد فتاحي، مدير روابط عمومي دانشگاه ايلام، از برگزاري همايش  ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتي در دانشگاه ايلام خبر داد و گفت:  با همکاري دانشگاه ايلام و اداره کل ارشاد اسلامي استان ايلام،  همايش يک روزه ارتباطات، رسانه و اقتصاد مقاومتي در روز چهارشنبه 95/11/6 در سالن آمفي تئاتر آيت الله حيدري دانشگاه ايلام برگزار مي شود.

وي با اشاره به اهداف برگزاري اين برنامه، افزود:  ارتقاء سطح علمي و افزايش ارتباطات مسئولان و کارشناسان روابط عمومي ادارات و سازمانهاي استان،  ايجاد ارتباط و تعامل بهتر و بيشترو آشنائي آنان با راههاي مؤثر در ارتباطات بهتر با ارباب رجوع از اهداف برگزاري اين سمينار يک روزه است.

فتاحي اظهار داشت: کارگاه ارتباطات  و رسانه ساعت 8 تا 12 و با مدرسي دکتر بروجردي، مشاور وزير علوم و مدير کل روابط عمومي وزارت علوم، دکتر فرقاني  عضو هيأت علمي دانشگاه علامه  و کارگاه اقتصاد مقاومتي با حضور دکتر عسگري و سايه ميري از اعضاء هيئت علمي دانشگاه ايلام،  ساعت 14 الي 17 چهارشنبه 16 بهمن برگزار خواهد شد.