آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام بعنوان آزمایشگاه معتمد اداره کل حفاظت محیط زیست استان انتخاب گردید

آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام در بخش هاي شيمي آب و بيولوژي آب بعنوان آزمايشگاه معتمد اداره کل حفاظت محيط زيست استان انتخاب گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام در بخش شيمي آب شامل چهار پارامتر کلرايد، پتاسيم، سديم و کلسيم و در بخش بيولوژي آب شامل دو پارامتر توتال کليفرم و فکال کليفرم بعنوان آزمايشگاه معتمد اداره کل حفاظت محيط زيست استان ايلام انتخاب گرديد. اعتبار اين گواهينامه از تاريخ 97/04/19 تا تاريخ  99/04/19 مي باشد.

آزمايشگاه معتمد با توجه به نوع کاربري و حجم فعاليت هاي جاري خود، بايد از لحاظ فني، ايمني و ساختار آزمايشگاهي مطابق استانداردهاي ملي ايران باشد و از نظر شرايط خاص شامل: مساحت، مجزا بودن فضاي آزمايشگاهي از فضاي اداري، نيروي متخصص، الزامات مديريتي و تجهيزات موردنياز داراي استانداردهاي تعيين شده باشد.

آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام بعنوان يکي از بزرگترين مجموعه آزمايشگاهي کشور و عضو قطعي شاعا، داراي 21 سالن آزمايشگاهي است و در سال 1396 در رديف 10 آزمايشگاه برتر کشور (شاعا) قرار گرفت.