مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه: در سال تحصیلی جدید 581 دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام ثبت نام نمودند

در سال تحصيلي جديد، 581 دانشجو در دوره هاي کارشناسي ارشد و دکتري دانشگاه ايلام ثبت نام نمودند.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر مينا پيرزادنيا، مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، در زمينه آمار ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دوره هاي تحصيلات تکميلي دانشگاه در سال تحصيلي 98-97، اظهار داشت: در سال تحصيلي جديد مجموعاً 581  دانشجو شامل: 524 دانشجو  دوره کارشناسي ارشد در 57 رشته گرايش و تعداد 57 دانشجو در دوره ي دکتري در 12 رشته گرايش در دانشگاه ايلام ثبت نام بعمل آوردند.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: از ميان 524 نفر دانشجوي دوره کارشناسي ارشد، 50 نفر بصورت بدون آزمون (از طريق استعدادهاي درخشان) و 474 نفر از طريق آزمون شامل 373 نفر در دوره ي روزانه و 96 نفر در دوره هاي نوبت دوم و 5 نفر به صورت پرديس ثبت نام پذيرش شدند.

خانم دکتر پيرزادنيا، اضافه کرد: در دوره دکتري نيز تعداد 53 نفر ثبت نام نمودند، که از اين تعداد، دو نفر بصورت بدون آزمون (استعدادهاي درخشان) و 51 نفر شامل: 38 نفر بصورت روزانه و 13 نفر بصورت شبانه از طريق آزمون پذيرش شدند.