برگزاری نشست روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان با حضور معاون آموزشی وزارت علوم در دانشگاه

برگزاري نشست روساي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان با حضور معاون آموزشي وزارت علوم در دانشگاه

نشست روساي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان با حضور دکتر شريعتي نياسر، معاون آموزشي وزارت علوم و هيات همراه در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  نشست روساي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان، با حضور دکتر شريعتي نياسر، معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر آهنچيان، مديرکل دفتر برنامه ريزي آموزش عالي، خانم دکتر شميراني، مديرکل دفتر آموزش عالي غير دولتي ودکتر نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، گزارشي در زمينه وضعيت آموزش عالي استان و آمارهاي مربوطه ارائه کرد و تأکيد کرد با توجه به کاهش روند پذيرش دانشجو در چند سال اخير، ساماندهي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي در استان ضروري است و براي همين از مسئولين محترم وزارت علوم خواستاريم که به اين مهم توجه نمايند. رئيس دانشگاه تأکيد کرد بايد نگاه رشد کمي که متأسفانه در ساليان گذشته به آموزش عالي کشور صدمه زد را کنار گذاشت و به کيفيت اهتمام داشت. دکتر علي اکبري با تأکيد بر اينکه بين دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان تفاهم و همکاري خوبي وجود دارد، ابراز اميدواري کرد با برنامه هاي جديد وزارت علوم زمينه ارتقاء نظام آموزش عالي کشور و استان فراهم گردد.

در اين نشست، دکتر شريعتي نياسر، معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، با استقبال از ديدگاه، نظرات و انتقادات مطرح شده در اين نشست، تأکيد کرد: با توجه به رشد بي حساب و کتاب، غيرکارشناسي وبي مهاباي آموزش عالي در يک دوره ي خاص، باعث شد که بعضي از زير نظام هاي آموزش عالي مثل دانشگاه آزاد، دانشگاه پيام نور، دانشگاه جامع علمي – کاربردي و موسسات غيرانتفاعي از ماموريت هاي اصلي خود دور شوند و براي همين هزينه ها بصورت غيرکارشناسي توزيع شد و خسارت هايي را در پي داشت و بدين لحاظ نظام آموزش عالي کشور نيازمند جراحي است.

معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، افزود: در اين راستا يکي از برنامه هاي جدي وزارت علوم،  که مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي باشد، «ساماندهي» با هدف اعتلاي نظام آموزش عالي و مبتني بر نگاه ملي، ماموريت گرايي و تحول است، که ما در اين زمينه به هيچ عنوان کوتاه نخواهيم آمد.

دکتر شريعتي نياسر، با بيان اينکه تفاوتي بين مدارک فارغ التحصيلان تمام زير نظام هاي آموزش عالي کشور وجود ندارد، بيان داشت: از ديد ما هيچ تفاوتي بين مدارک فارغ التحصيلان تمام زير نظام هاي آموزش عالي کشور شامل دانشگاه هاي دولتي، پيام نور، جامع علمي – کابردي و غيرانتفاعي براي ارائه به دستگاه هاي دولتي وجود ندارد و در اين زمينه بخشنامه اي هم با امضاي وزير علوم صادر شده و اگر کسي در اين زمينه تفاوتي قائل شود تخلف کرده است.

در اين  نشست روساي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان به بيان مسائل مورد نظرخود حول محور: ضرورت حمايت و توجه بيشتر به موسسات غيرانتفاعي، بازنگري در تدوين بودجه، اختصاص رديف استخدامي بيشتر  اعضاي هيات علمي، اهتمام به کيفيت، تفاوت نگذاشتن بين مدارک فارغ التحصيلان دانشگاهها، لحاظ کردن ظرفيت دانشگاه و شرايط استاني در دادن مجوز رشته ها و لحاظ کردن محروميت ها در تدوين بودجه مطرح گرديد.