آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی استان ایلام در سال 1397 در دانشگاه برگزار می گردد

آزمون استخدامي سازمان تأمين اجتماعي  استان ايلام در سال 1397 با حضور 201 داوطلب در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، با اعلام اين خبر، اظهار داشت: آزمون استخدامي سازمان تأمين اجتماعي با حضور 201 داوطلب شامل 96 نفر دواطب خانم و 105 نفر داوطلب آقا، صبح روز جمعه مورخ 97/07/20  در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: فرآيند برگزاري آزمون صبح از ساعت 8:30 در محل دانشکده ادبيات و علوم انساني آغاز و درهاي ورود به جلسه امتحان نيم­ ساعت قبل از شروع فرآيند بسته خواهد شد، لذا كليه داوطلبان مي‌بايست قبل از بسته شدن درهاي ورودي در محل حوزه امتحاني خود حاضر باشند.

دکتر نعمتي، اضافه کرد: با توجه به اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون، چنانچه داوطلبان مغايرتي در اطلاعات مندرج در كارت شركت در آزمون مشاهده نمودند، لازم است براي اصلاح مورد يا موارد مطابق ساعت و تاريخ اعلام شده در بند «ج» به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه ‌ي رفع نقص مراجعه نمايند. همچنين در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون‌، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است.