انتصاب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به سمت دبیر شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 5 کشور

انتصاب معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه به سمت دبير شوراي هماهنگي معاونان فرهنگي و اجتماعي دانشگاه هاي منطقه 5 کشور

دکتر شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، به سمت دبير شوراي هماهنگي معاونان فرهنگي و اجتماعي دانشگاه هاي منطقه 5 کشور منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر غلامرضا غفاري، معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، در حکمي دکتر محمد رضا شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه را به سمت دبيرشوراي هماهنگي معاونان فرهنگي و اجتماعي دانشگاه هاي منطقه 5 کشور منصوب کرد. دکتر غفاري در اين حکم خواستار راه اندازي دبيرخانه منطقه در دانشگاه ايلام و اهتمام در نيل به اهداف تعيين شده شوراي منطقه 5 شده است.