مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: فعالیت در انجمن های علمی زمینه ساز تربیت افرادی توانمند است که بهتر می توانند در روند توسعه جامعه تاثیر گذار باشند

مديرکل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه: فعاليت در انجمن هاي علمي زمينه ساز تربيت افرادي توانمند است که بهتر مي توانند در روند توسعه جامعه تاثير گذار باشند

مديرکل فرهنگي  و اجتماعي دانشگاه، تأکيد کرد: فعاليت در انجمن هاي علمي چون تقويت روحيه کار گروهي و دلبستگي بيشتر اجتماعي را به دنبال دارد زمينه ساز تربيت افراد توانمندي است که بهتر و بيشتر مي توانند در روند توسعه جامعه تأثير گذار باشند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست دکتر حميد رضا امامي پور، مديرکل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با دبيران انجمن ‌هاي علمي و دانشجويي با حضور وحيد ملکي، کارشناس انجمن ‌هاي علمي دانشجويي و استقبال دبيران انجمن‌ هاي علمي، در سالن اجتماعات دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر امامي ‌پور، مديرکل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، با اشاره به اينکه دانشگاه‌ها به دنبال ارتقاي دانش و مهارت خود هستند، اظهار داشت: دست يافتن به اين مهم با فعاليت انجمن ‌هاي علمي امکان پذير است، چرا که اعضاي انجمن هاي علمي و دانشجويي از نظر تحصيلي در سطح بالاتري قرار دارند و با دلبستگي که به مسائل ملي دارند، اهتمام بيشتري براي توسعه کشور دارند.

مديرکل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با بيان اينکه انجمن ‌هاي علمي با داشتن روحيه کار تيمي و گروهي مي ‌بايست جامعه را از تک روي و فرد گرايي رها سازند، تأکيد کرد: فعاليت در انجمن ‌هاي علمي - دانشجويي دربرگيرنده خرد جمعي و فعاليت جمعي است و  با فعاليت هاي فکري و تعاملات اجتماعي عجين مي شود که اين روند يک دستاورد مهم تلقي مي‌شود و همين موضوع دانشجويان را به خوداتکايي و استقلال مي ‌رساند.

دکتر امامي پور در ادامه با اشاره به شرايط حال حاضر کشور، گفت: دانشجوياني که با تفکر استخدام در دستگاه ‌هاي دولتي ادامه تحصيل مي ‌دهند، به خودباوري و پويايي لازم نخواهد رسيد، اما دانشجويان فعال در انجمن ‌هاي علمي بنا به روحيه خاص حاکم بر آن و فرايند استثنايي کار در اين مجموعه، زودتر به خودباوري و پويايي مي رسند و براي همين بهتر مي توانند به جامعه و حاکميت خدمت کنند.

دکتر امامي‌پور از مسئوليت‌پذيري دبيران و اعضاء انجمن ها تقدير نمود و تصريح کرد: با پيگيري هاي کارشناسان معاونت فرهنگي و اجتماعي از ابتداي اين ترم از برگزاري کارگاه ‌هاي موازي و تکراري در انجمن ‌ها جلوگيري شده و با برنامه ريزي دفتر انجمن ‌هاي علمي دانشجويي، فعاليت مشترک اين دفتر با مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه کليد خورده، که بزودي شاهد برگزاري کارگاه‌ هايي مورد نياز دانشجويان و انجمن‌ هاي علمي در اين زمينه خواهيم بود.

در ادامه  اين نشست دبيران انجمن‌ هاي علمي - دانشجويي به بيان نظرات، انتقادات و پيشنهادات  مورد نظر خود پرداختند و سپس انتخابات شوراي مرکزي انجمن ‌هاي علمي دانشجويي برگزار گرديد.

در پايان اين نشست از دبيران فعال شش ماه نخست سال جاري با اهداء لوح و هديه تقدير بعمل آمد.