تیم باور دانشگاه عنوان اول مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی را کسب کرد

تيم باور دانشگاه عنوان اول مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران نشان خواجه نصيرالدين طوسي را کسب کرد

تيم باور داشگاه ايلام عنوان تيم منتخب مرحله استاني هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران نشان خواجه نصيرالدين طوسي را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، فينال هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران نشان خواجه نصيرالدين طوسي با موضوع «کنترل دسترسي افراد به شبکه هاي اجتماعي سبب کاهش آسيب هاي ناشي از آن مي شود» با شرکت دو تيم باور از دانشگاه ايلام و تيم افق از دانشگاه علوم پزشکي برگزار شد و در پايان تيم باور از دانشگاه ايلام بعنوان تيم منتخب انتخاب شد .

در تيم ياور دانشگاه ايلام خانمها زهرا ملک ملکي، ياسمين عاطي نژاد، آمنه عصفوري نژاد  و زهرا ظفري عضويت داشتند.

مرحله استاني هفتمين مسابقات ملي دانشجويان ايران نشان خواجه نصيرالدين طوسي با شرکت هشت تيم و معرفي تيم برتر بکار خود پايان داد.