مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه ایلام در سال 1397 برگزار گردید

مراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه ايلام در سال 1397 برگزار گرديد

مراسم افتتاحيه هشتمين طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه ايلام در سال 1397 با حضور رئيس دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، مراسم افتتاحيه هشتمين طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه ايلام در سال 1397 با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، حجت الاسلام دکتر غياثي، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر علي محمدي، دبير طرح هم انديشي اساتيد نهاد نمايندگي، دکتر عباسي، مدير اجرايي نهاد نمايندگي، دکتر مهرگان، مدرس دوره و 25 نفر از اساتيد دانشگاه، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين مراسم دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، با تشکر از بانيان برگزاري اين طرح و خوش آمدگويي به حاضرين در مراسم، بيان کرد: ضيافت انديشه اساتيد در گذشته مربوط به تبليغ ايئولوژيک يک تفکر خاص بود، اما الان متفاوت است و در راستاي توانمدسازي و تقويت مهارت هاي اساتيد براي ايجاد ارتباط موثر  با دانشجويان برگزار مي گردد.

رئيس دانشگاه، تأکيد کرد: ضيافت انديشه بهترين فرصت براي روي آوردن اساتيد به تفکر و گفتگوهاي دوجانبه و چند جانبه است و اگر زمينه اي فراهم شود اساتيد به  گفتگو و تبادل نظر با هم بپردازند، يک فرصت مغتنم براي تجديد نظر پديد خواهد آمد و فرصت بي نظيري براي ارتقاء مهارت ها اساتيد فراهم مي گردد.

دکتر علي اکبري، خاطرنشان کرد: در چند سال اخير اهتمام زيادي براي ارتقاء سطح آموزشي و پژوهشي و حل مشکلات اساتيد انجام گرفته و با برنامه مدون استخدام 20 عضو هيأت علمي در سال، ان شاء الله زمينه توسعه بيشتر دانشگاه فراهم مي گردد.

رئيس دانشگاه، يادآور شد: با تلاش اساتيد و دانشجويان دانشگاه ايلام، سرانه توليد علم در دانشگاه در سطح بالايي قرار دارد دارا بودن رتبه سي و دوم درسطح کشور و قرار گرفتن در رديف دانشگاه علامه طباطبايي، نشانه خوبي از اهتمام اساتيد و دانشجويان دانشگاه اسلام به پژوهش  و افق روشني فراروي دانشگاه مي باشد.

در ابتداي اين نشست، حجت الاسلام دکتر غياثي، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه توضيحات کوتاهي را درباره روند برگزاري  طرح ارائه کرد و سپس دکتر علي محمدي، دبير طرح هم انديشي اساتيد نهاد نمايندگي، درباره شرايط و ضوابط برگزاري طرح توضيحاتي را ارائه داد.

هشتمين دوره طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه ايلام، با مديريت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، به مدت پنج روز از روزهاي شنبه هفدهم تا چهارشنبه بيست و يک شهريور با شرکت 25 نفر از اساتيد و با تدريس دکتر سيد حسن اسلامي و دکتر عباس مهرگان از اساتيد دانشگاه هاي قم در دانشگاه برگزار مي گردد.