تکریم و معارفه مدیر قبلی و سرپرست جدیدمدیریت برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه

تکريم و معارفه مدير قبلي و سرپرست جديدمديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه

با حضور رئيس دانشگاه، جلسه تکريم و معارفه مدير قبلي و سرپرست جديدمديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، جلسه تکريم دکتر اسفنديار محمدي، مدير قبلي و معارفه دکتر محمد سلاورزي زاده، سرپرست جديدمديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر ملابهرامي، معاون پشتيباني و منابع انساني، خانم دکتر طولابي، مدير دفتر نظارت و ارزيابي، دکتر رضازاده، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و جمعي از کارکنان حوزه معاونت پشتيباني در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه دکتر علي اکبري با تاکيد بر جايگاه مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه در برنامه ريزي و نظام بودجه ريزي دانشگاه، از خدمات دکتر محمدي  تقدير کرد و براي دکتر سلاورزي زاده آرزوي موفقيت نمود.

همچنين در اين جلسه، با اهداء لوح از زحمات و پي گيري هاي خانم فاطمه سياوشي، خانم پروين پنجستوني، محسن علي محمدي و جلال بسطامي در امور محوله تقدير بعمل آمد.

شايان ذکر است، دکتر  اسفنديار محمدي، دانشيار گروه مديريت دانشگاه از سال  1391 تاکنون مديريت دفتر  برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه  را عهده دار بود که در خرداد ماه گذشته به سمت رئيس دانشگاه جامع علمي کاربردي ايلام منصوب شد و در اين جلسه، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه با اهداء لوح از وي تقدير کرد.