راهنمای ثبت نام ترم تابستانه دانشگاه ایلام

به اطلاع دانشجويان عزيز متقاضي شرکت در دوره ترم تابستاني مي رساند جهت تسهيل در فرآيند ثبت نام و با هدف جلوگيري از اتلاف وقت، مراحل ثبت نام بصورت زير طراحي شده است. خواهشمند است ضمن مطالعه اطلاعيه اوليه شرايط ثبت نام ترم تابستانه دانشگاه ايلام و رعايت نظم حضور، قبل از مراجعه به دانشگاه مراحل زير را مطالعه و بر اساس آن اقدام نماييد، بديهي است انجام ثبت نام از طرق ديگر امکانپذير نمي باشد.

در اين راستا دانشجويان بر اساس دسته بندي زير و با همراه داشتن مدارک در تاريخهاي ذکر شده به دانشگاه مراجعه فرمايند.

الف: دانشجويان دانشگاه ايلام و دانشجوياني که سابقه مهماني در دانشگاه ايلام را دارند (واجد شماره دانشجويي دانشگاه ايلام):

1- اخذ معرفي نامه از گروه آموزشي مربوطه و ارائه آن به واحد ثبت نام ترم تابستانه در تاريخ تعيين شده (1397/04/19 لغايت 1397/04/21)

2- پرداخت مبلغ 2/000/000 ريال به صورت علي الحساب از طريق سامانه گلستان (بر اساس راهنماي پرداخت)

3- تکميل فرم ثبت نام (فرم ثبت نام) و مراجعه به واحد مالي و تاييد آن

4- انتخاب واحد مورد نظر از ليست دروس عمومي، علوم پايه و دروس تخصصي

5- تحويل تمامي مدارک و فرمها به واحد ثبت نام

ب:دانشجوياني که تاکنون در دانشگاه ايلام سابقه مهماني (اخذ درس ) را ندارند (دانشجويان مهمان براي اولين بار)

1- اخذ معرفي نامه از دانشگاه مبدأ

2- ثبت نام در سامانه آموزشي دانشگاه ايلام به آدرس (edu.ilam.ac.ir) جهت اخذ شماره دانشجويي بصورت غيرحضوري و قبل از آغاز ثبت نام حضوري (بر اساس راهنماي ثبت نام اوليه)

3- واريز  مبلغ 2/000/000 ريال  به صورت علي الحساب به شماره حساب 7875307111 به نام حساب تمرکز درآمدهاي دانشگاه ايلام، نزد بانک تجارت (قابل پرداخت در تمامي شعب بانک تجارت)

4- انتخاب واحد مورد نظر از ليست دروس عمومي، علوم پايه و دروس تخصصي

5- ارائه فرم ثبت نام تکميل شده (فرم پيوست)، فيش واريزي و ساير مدارک به واحد ثبت نام

*** اضافه مي شود ارائه دروس تخصصي غير از دروس فوق با پيشنهاد دانشجويان و به شرط حد نصاب قابل بررسي است.

اداره کل امور آموزشي دانشگاه ايلام