مراسم تکریم و معارفه رئیس و سرپرست جدید دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار گردید

مراسم تکريم و معارفه رئيس پيشين و سرپرست جديد دانشکده الهيات و معارف اسلامي با حضور رئيس دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، جلسه تکريم حجت الاسلام و المسلمين دکتر اکبرنژاد رئيس رئيس پيشين و معارفه حجت الاسلام و المسلمين سراج، سرپرست جديد دانشکده الهيات و معارف اسلامي، با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر ملابهرامي، معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر رضازاده، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، روساي دانشکده ها، مديران گروه، اعضاي هيأت علمي و کارکنان دانشکده الهيات، صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، با خير مقدم به حاضرين و تشکر از زحمات دکتر اکبرنژاد و آرزوي موفقيت براي دکتر سراج، اظهار داشت: براي اينکه دانشگاه توسعه يابد، همه ما بايد با همراهي و همدلي کار کنيم و تشريک مساعي داشته باشيم تا دانشگاه ايلام به جايگاه اصلي خود ارتقاء يابد.

رئيس دانشگاه، با بيان اينکه دکتر اکبرنژاد از سرمايه هاي دانشگاه هستند، بيان داشت: دکتر اکبرنژاد بخاطر شخصيت معتدل و به بيان اينجانب «حد وسطي» که دارند و  داشتن جايگاه علمي و اجتماعي از سرمايه هاي اصلي دانشگاه ايلام مي باشند، که در طول مديريت بر دانشکده ادبيات و علوم انساني و بعد دانشکده الهيات و معارف اسلامي بخوبي توانستند از عهده وظايف محوله بر آيند و الان دانشکده الهيات و معارف اسلامي در غرب کشور جايگاه درخشاني دارد، که آرزومندم اين روند با آمدن دکتر سراج که ايشان هم از جايگاه ويژه اي در دانشگاه برخوردا هستند، ادامه داشته باشد.

دکتر علي اکبري، تأکيد کرد: زمينه براي توسعه بيش از پيش دانشکده ها فراهم است و اگر در زمينه بيان توانمندي ها اهتمام صورت گيرد، ان شاء الله روزي شاهد رقابت تمام عيار دانشکده ها خواهيم بود، که اين امر قطعاً به روند توسعه دانشگاه کمک بيشتري خواهد نمود.

رئيس دانشگاه، با اشاره به توسعه همکاري هاي مشترک علمي دانشگاه ايلام و دانشگاه هاي کشور عراق و افق  جديد توسعه همکاري هاي دانشگاه با  دانشگاه هاي کشور مالزي، خواستار اهتمام روساي دانشکده ها و اعضاي هيات علمي براي بهره برداري از فرصت هاي حاصله از اين روند شد و تأکيد کرد، با وجود رقباي جدي در سطح کشور و منطقه نبايد به هيچ عنوان فرصت ها را در اين زمينه از دست بدهيم.

در اين جلسه، حجت الاسلام و المسلمين دکتر اکبرنژاد، رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي، با تشکر از دکتر  علي اکبري، رئيس دانشگاه و حاضرين در جلسه، اظهار داشت: در طول مديريت نزديک به سيزده ساله دانشکده ادبيات و علوم انساني و بعد الهيات و معارف اسلامي، اهتمام زيادي بر اين داشتم که مسائل سياسي و حاشيه اي را در تصميم گيري ها دخالت ندهم و زمينه تعامل و همکاري تمامي اساتيد و کارکنان را فراهم نمايم، تا دانشکده ها بتواند به اهداف مدون طراحي شده دست يابند.

دکتر اکبرنژاد، افزود: در اين مدت تعداد زيادي عضو هيأت علمي جذب شد، مجوز رشته هاي جديد زيادي و بخصوص در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري اخذ گرديد، تعداد زيادي از اساتيد ارتقاء يافتند، کتابخانه تخصصي دانشکده ادبيات راه اندازي شد، سمينارها و کنفرانس هاي علمي متعددي برگزار گرديد، دانشکده علوم پايه و بعد الهيات تفکيک شد و اولين مجلات علمي در دانشگاه راه اندازي گرديد، که اميد دارم توانسته باشيم در روند توسعه دانشگاه گام برداشته باشيم.

دکتر اکبرنژاد در زمينه وضعيت دانشکده الهيات و معارف اسلامي، بيان کرد: بر اساس برنامه در سال 1392 دانشکده الهيات و معارف اسلامي از دانشکده ادبيات و علوم انساني تفکيک و با چهار گروه آموزشي راه اندازي گرديد که در غرب کشور و در بين دانشگاه هاي ديگر پيشتاز است.

دانشيار دانشگاه، افزود: تصويب چارت سازماني دانشکده، داشتن تمام مقاطع تصيلي براي سه رشته تحصيلي فقه و مباني حقوق اسلامي، علوم قرآن و حديث و فلسفه و کلام اسلامي و اخذ مجوز اولين مجله علمي – پژوهشي نشان از وضعيت خوب دانشکده الهيات دارد، اما تنگناها و مشکلاتي در زمينه ساختمان دانشکده، استخدام عضو هيأت علمي جديد و  ضرورت وجود کتابخانه تخصصي وجود دارد، که نيازمند توجه رياست محترم و هيات رئيسه دانشگاه است، که آرزومندم با مديريت دوست خوبم آقاي دکتر سراج اين مشکلات حل شود و شاهد توسعه هر چه بيشتر دانشکده الهيات باشيم.

حجت الاسلام اکبرنژاد، خاطرنشان کرد: بر خود لازم مي دانم از روساء و معاونين دانشگاه در ادوار مختلف، معاونين آموزشي، مديران گروه، اساتيد و کارکنان دانشکده هاي ادبيات و علوم انساني و الهيات و معارف اسلامي در طي سيزده سال گذشته تقدير و تشکر ويژه نمايم و برايشان بهترين ها را آرزو کنم.

در اين جلسه، حجت الاسلام سراج، سرپرست جديد دانشکده الهيات و معارف اسلامي با تشکر از رئيس دانشگاه، حاضرين در مراسم و حجت الاسلام اکبرنژا، تأکيد کرد: تابلوي دانشکده الهيات و معارف اسلامي پرمعناست و با وجود اساتيد مجرب و فرهيخته هيچ نگراني در زمينه فعاليت اين مجموعه وجود ندارد و ان شاء الله در ادامه همان روندي که دکتر اکبرنژاد به شايستگي پايه گذار کرده اند، برنامه ها و فعاليت هاي مختلف اجرا خواهد شد.

شايان ذکر است حجت الاسلام و المسلمين دکتر اکبرنژاد از سال 84 الي 92 رياست دانشکده ادبيات و علوم انساني و از سال 92 تاکنون رياست دانشکده الهيات و معارف اسلامي را عهده داربود و امروز با حکم دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، حجت الاسلام سراج به سمت سرپرست دانشکده الهيات و معهارف اسلامي منصوب گرديد.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت دارد.