دکتر باقلانی استادیار دانشگاه و موسس شرکت دانش بنیان کاوش الکترونیک سوشیان: در سه سال اخیر 9 محصول صنعتی طراحی و ساخته شده است

دکتر باقلاني استاديار دانشگاه و  موسس شرکت دانش بنيان کاوش الکترونيک سوشيان: در سه سال اخير 9 محصول صنعتي  طراحي و ساخته شده است

در راستاي توليد محصولات صنعتي و براي اشتغال آفريني تخصصي براي فارغ التحصيلان دانشگاهي، شرکت دانش بنيان کاوش الکترونيک سوشيان تأسيس گرديد، که در سه سال اخير 9 محصول مهم صنعتي در اين شرکت طراحي و ساخته شده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر مسعود باقلاني عضو هيأت علمي گروه برق، معاون آموزشي دانشکده فني و مهندسي و موسس شرکت دانش بنيان «کاوش الکترونيک سوشيان»، درباره فعاليت اين شرکت، اظهار داشت: با هدف انجام فعاليت هاي دانش محور و ساخت دستگاه هاي پيشرفته مبتني بر علم و  کمک به اشتغال دانشجويان و فارغ التحصيلان در سال 1392 شرکت «کاوش الکترونيک سوشيان» را تأسيس نمودم و بعد از چند سال فعاليت و طراحي چندين پروژه، در سال 1395از طرف معاونت علمي رياست جمهوري موفق به اخذ رتبه دانش بنيان گرديده و هم اکنون 4 کارگر، 8 کارآموز و يک نفر کارورز در اين شرکت مشغول فعاليت هستند.

استاديار دانشگاه، افزود: در اين مدت 9 پروژه تحقيقاتي صنعتي مهم در حوزه هاي  صنايع نفت و گاز، برق، سيستم اندازه گيري، رفع ايراد سويچ هاي ارتعاشي، فن هاي هوايي پالايشگاه گاز، سيستم هاي تصفيه آب، سيستمهاي ضد برق دزدي، سيستم هاي هوشمند سازي و بهينه سازي مصرف انرژي ساختمان در اين شرکت  انجام گرفته است.

مدير شرکت کاوش الکترونيک سوشيان، درباره طراحي پروژه سيستم ضدبرق در اين شرکت، گفت: يکي از مشکلات شرکت توزيع برق کشور، انشعاب هاي غير مجاز بعضي شهروندان  است، که متاسفانه ساليانه حدود 5000 ميليارد تومان  خسارت وارد مي کند، لذا يک پروژه تحقيقاتي  در اين شرکت براي شرکت توزيع برق استان با موضوع طراحي و ساخت سيستم هوشمند مقابله با دزدي با قابليت تشخيص انشعابهاي غير مجاز به انجام رسيد، که مي تواند نقش مهمي در جلوگيري از اين زيان مالي داشته باشد.

دکتر باقلاني، درباره  پروژه فن هاي هوايي پالايشگاه گاز، بيان داشت:  يکي از مشکلات پلايشگاه هاي گاز در سطح کشور و استان، عمل نکردن به موقع کليدهاي ارتعاشي فن هاي هوايي است، که موجب آسيب رسيدن به فن ها و شکستن پرِه هاي آنها و حتي توقف خط توليد مي شود. در اين پروژه، ماژول هاي ساخته شده توسط اين مجموعه، ارتعاش هاي مختلف فن ها شناسايي شده و مدل عمل آن استخراج گرديده و بر اين اساس مي توان جايابي دقيقي از بهترين موقعيت قرار گيري سويچ ها به دست آوردو از آسيب رسيدن به فن ها و زيان هاي مالي شديد ناشي از آن، جلوگيري کرد.

مدير شرکت کاوش الکترونيک سوشيان، در توضيح پروژه طراحي و ساخت دستگاه هاي آزمايشگاهي پيشرفته، اظهار کرد: يکي ديگر از پروژه هاي مجموعه، طراحي و ساخت دستگاه هاي آزمايشگاهي پيشرفته است و از جمله اين دستگاه ها مي توان به هيتر استيررهاي پيشرفته با قابليت تنظيم دما از زير ماده مورد پردازش و همچنين تنظيم دماي داخل محلول با قابليت تنظيم دقيق دور چرخش بصورت مغناطيسي و بصورت مکانيکي مي باشد. اين سيستم از طريق لَن و  واي فاي به اينترنت متصل شده و به طور کامل توسط تلفن هاي همراه قابل مانيتورينگ و کنترل و برنامه ريزي است.

دکتر باقلاني، ساخت پردازنده هاي فرا صوت ار ديگر پروژهاي شرکت دانش بنيان خود عنوان کرد و گفت:  از ديگر محصولات شرکت، ساخت پردازنده هاي فرا صوت با توان بسيار بالا و هوشمند است. اين دستگاه يکي از اصلي ترين دستگاه هاي مورد استفاده در آزمايشگاه هاي شيمي و شاخه سونوشيمي است.