برگزاری دومین جشنواره ایده های ثروت ساز در آبان ماه

برگزاري دومين جشنواره ايده هاي ثروت ساز در آبان ماه

دومين جشنواره استاني ايده هاي ثروت ساز با هدف حمايت از ايده هاي کارآفرين و توسعه و ترويج ايده پروري، در آبان ماه سال جاري برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر رضا يگانه مدير مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه، در خصوص برگزاري دومين جشنواره استاني ايده هاي ثروت ساز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي؛ اظهار داشت: با توجه به برگزاري موفقيت آميز اولين جشنواره ايده هاي ثروت ساز دانشگاه در سال 95، در سال اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال ملي و در راستاي زمينه سازي براي تحقق دانشگاه کارآفرين و هدايت ايده هاي خلاق و نوآور به توليد ثروت و اشتغال مولد، مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه با همکاري معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، پارک علم و فناوري استان، دانشگاه علوم پزشکي ايلام و جهاد دانشگاهي؛ دومين جشنواره  استاني ايده هاي ثروت ساز  را در آبان ماه سال جاري برگزار مي نمايد.

دکتر يگانه درباره اهداف برگزاري اين جشنواره، گفت: هدف از برگزاري اين جشنواره، حمايت از ايده هاي کارآفرين، توسعه و ترويج ايده پروري، ايجاد روحيه ايده ‌پردازي در جوانان و ايجاد انگيزه جهت خلق ايده‌هاي نوآورانه و تبديل ايده به ثروت است.

دکتر يگانه اضافه کرد: براي اطلاع رساني درست و به موقع، پايگاه اطلاع رساني جشنواره به آدرس wif2.ilam.ac.ir  راه اندازي گرديده، که علاقه‌مندان مي‌توانند از اول تا پايان مهر‌ماه سال جاري  با مراجعه به اين پايگاه،  مراحل ثبت‌نام خود را انجام دهند.

مدير مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه تأکيد کرد: برگزيدگان اين جشنواره از تسهيلات و خدمات پارک علم و فناوري  استان و مرکز رشد دانشگاه؛ در مسير تبديل ايده به عمل، برخوردار خواهند شد.