برگزاری نشست ستاد اربعین دانشگاهیان استان در دانشگاه

برگزاري نشست ستاد اربعين دانشگاهيان استان در دانشگاه

رئيس دانشگاه، تأکيد کرد: هماهنگي بين دانشگاه هاي استان و ارائه خدمات متنوع، لازمه تحقق خدمت رساني مناسب به زائرين دانشجو است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست ستاد اربعين دانشگاهيان استان، صبح امروز با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و رئيس ستاد اربعين دانشگاهيان استان، حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، آقاي عليپور رئيس بسيج دانشجويي استان و دبير ستاد و نمايندگان دانشگاه هاي آزاد اسلامي، علوم پزشکي، جامع علمي کاربردي، پيام نور، فرهنگيان و فني و حرفه اي در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با تسليت ايام محرم و خوش آمدگويي به حاضرين در اين نشست، بيان داشت: اختتاميه نخستين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان؛ همزمان با ايام محرم به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه برگزار گرديد، که مورد استقبال گسترده اي در سطح ملي قرار گرفت و افرادي از دانشگاه هاي مختلف و از  سراسر کشور  در اين مراسم شرکت کردند و جايزه گرفتند.

دکتر علي اکبري با تأکيد بر خدمت رساني ويژه به  زائرين دانشجو در استان ايلام، اظهار داشت: نظر به اهميت ويژه مراسم اربعين و براي اينکه خدمت رساني مطلوب به دانشجويان زائر در اين ايام انجام گيرد، لازم است دانشگاه هاي استان، امکانات خود را در زمينه هاي مختلف به ستاد گزارش نمايند و همچنين اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه هاي استان در اين ايام حضور حداکثري داشته باشند.

رئيس دانشگاه، اضافه کرد: نظر به جايگاه ويژه دانشگاه ها در سطح جامعه، بايد خدمات رساني به زائرين دانشجو به صورت مطلوبي انجام گيرد، که لازمه اش هماهنگي بين دانشگاه هاي استان و ارائه خدمات متنوع  در زمينه اسکان، تغذيه، مراسمات و ... است.

در اين نشست نمايندگان و مسئولان نهاد نمايندگي دانشگاه هاي استان به ارائه نظرات و پيشنهادات خود پرداختند، که اهم مسائل حول محور: فعاليت فرهنگي مناسب، طراحي نشان دانشگاهي، هماهنگي با ستاد اربعين استان، تبليغات مناسب رسانه اي، تعيين دقيق ظرفيت اسکان دانشگاه ها، سامان دادن به نذورات مردمي و حضور حداکثري اساتيد و دانشجويان در اين مراسم بود.