برپایی ایستگاه فرهنگی و صلواتی شهدای هسته ای دانشگاه و معاونت فرهنگی وزارت علوم در مرز مهران

برپايي ايستگاه فرهنگي و صلواتي  شهداي هسته اي دانشگاه و معاونت فرهنگي وزارت علوم در مرز مهران

در راستاي اجراي مصوبات ستاد اربعين دانشگاهيان کشور، ايستگاه فرهنگي و صلواتي  شهداي هسته اي دانشگاه و معاونت فرهنگي وزارت علوم، در پايانه مرزي مهران داير گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر  محمد علي اکبري رئيس دانشگاه و رئيس ستاد اربعين دانشگاهيان استان،  با اعلام دانشجو محور بودن اين موکب، اظهار کرد:  علاوه بر دانشجويان از حضور اساتيد و کارکنان بعنوان خادم اربعين استقبال مي گردد.

دکتر علي اکبري، افزود: در موکب شهداي هسته اي علاوه بر توزيع اقلام فرهنگي و راهنمايي زائران اربعين، برنامه هاي فرهنگي و نماز جماعت برپا مي گردد و نذورات کارکنان، دانشجويان و اعضاي هيأت علمي، بصورت مواد خوراکي نيز توزيع مي گردد.

رئيس دانشگاه با اشاره به نقش استان ايلام در پذيرايي از  زائرين راهپيمايي اربعين، بيان داشت:  برابر مصوبات ستاد اربعين دانشگاهيان استان، فعاليت هاي مشابهي براي ديگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان برنامه ريزي شده است و جامعه دانشگاهي تا بازگشت کامل زائران فعال خواهد بود.