اجرای طرح پایش سلامت جسم دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه

اجراي طرح پايش سلامت جسم دانشجويان ورودي جديد در دانشگاه

طرح پايش سلامت جسم،ويژه دانشجويان ورودي جديد کارداني و کارشناسي توسط اداره تربيت بدني در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، خانم دکتر صالحي پور، مدير تربيت بدني دانشگاه، درباره طرح پايش سلامت جسم دانشجويان ورودي جديد در دانشگاه، اظهار داشت: سلامت جسم و روان يکي از اساسي ترين شروط موفقيت دانشجويان در دوران تحصيل مي باشد و در همين راستا طرح پايش سلامت دانشجويان کارداني و کارشناسي، بنا بر ابلاغ وزارت علوم و با هدف توانمندسازي و پيشگيري از مشکلات احتمالي، وضعيت جسمي و روان شناختي دانشجويان در ابتداي ورود به دانشگاه اجرا مي گردد، که بخش سلامت جسم اين طرح توسط همکاران ما در اداره تربيت بدني انجام مي گيرد و بخش سلامت روان در مرکز مشاوره انجام مي پذيرد.

خانم دکتر صالحي پور، افزود: طرح پايش سلامت به منظور بررسي ترکيب بدني، شناخت ناهنجاريهاي بدني و ارزيابي آمادگي جسماني دانشجويان در حال اجراست.

مدير تربيت بدني دانشگاه، اضافه کرد: دانشجويان ورودي جديد و همچنين دانشجوياني که در ترم جاري واحد درسي  «تربيت بدني و ورزش» انتخاب کرده اند،  بايد تا قبل از برگزاري امتحانات پايان ترم به اداره تربيت بدني (آقاي زرگوشي) مراجعه نمايند  و بديهي است دانشجوياني که نتوانند در اين طرح مشارکت نمايند،  مجاز به انتخاب واحد دروس تربيت بدني نخواهند شد.