ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 97 -  96 دانشگاه

ثبت نام پذيرفته شدگان مرحله تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ارشد سال 97 -  96 دانشگاه

با عرض تبريک و خير مقدم خدمت دانشجويان گرامي تحصيلات تکميلي پذيرفته شده در مرحله تکميل ظرفيت سال تحصيلي 97-96 دانشگاه ايلام، به اطلاع مي رساند ثبت نام اين عزيزان به صورت حضوري در روزهاي يک شنبه، دوشنبه و سه شنبه  14 الي 96/8/16 در محل واحد تحصيلات تکميلي دانشگاه به نشاني: ايلام، خيابان پژوهش(بانگنجاب)، دانشگاه ايلام، ساختمان مرکزي، طبقه همکف، اداره تحصيلات تکميلي انجام مي گيرد.

تذکرات مهم:

الف - فاصله زماني تاريخ فراغت از تحصيل مشمولين تا زمان ثبت نام، نبايد بيشتر از يک سال باشد.

ب- در صورت نقص پرونده دانشجويان روزانه، نوبت دوم و پرديس (مربوط به موارد ذيل)، صرفاً ثبت نام مشروط بعمل مي­ آيد و چنانچه دانشجو نسبت به تکميل پرونده خود اقدام ننمايد، نيمسال بعد، از ادامه تحصيل وي ممانعت بعمل مي­ آيد:

2- ارائه اصل تأييديه تحصيلي و ريز نمرات مقطع / مقاطع قبلي

3- معافيت تحصيلي از سازمان نظام وظيفه عمومي (دانشجويان مشمول)

مدارک مورد نياز:

12-1 قطعه عکس 4×3 تمام رخ جديد (تهيه شده سال جاري، در زمان ثبت نام حضوري ارائه شود).

2-اصل شناسنامه (بعلاوه 5 برگ کپي از تمام صفحات و تحويل در زمان ثبت نام حضوري)

3- اصل کارت ملي ( بعلاوه 5 برگ کپي از آن و تحويل در زمان ثبت نام حضوري)

4- اصل کارت پايان خدمت يا معافيت از خدمت و يا هر مدرک ديگري که گوياي وضعيت نظام وظيفه دانشجو باشد، با توجه به بند "مقررات وظيفه عمومي" مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنماي ثبت نام و شرکت در آزمون ورودي دوره دکتري نيمه متمرکز سال 96، بعلاوه 2 برگ کپي از آن جهت ارائه در روز ثبت نام حضوري (ويژه آقايان).

5- اصل يا گواهي موقت مدرک کارشناسي و تاريخ دانش آموختگي

6-  اصل يا گواهي موقت مدرک کارداني با ذکر معدل کل و تاريخ دانش آموختگي (ويژه آندسته از دانشجوياني است که مقطع کارشناسي آنها بصورت ناپيوسته است)

7- فرم تکميل شده معدل (فرم شماره 14) که بايستي توسط دانشگاه محل تحصيل قبلي امضاء شده باشد (ويژه آندسته از دانشجوياني است که تاريخ دانش آموختگي آنها بعد از 95/11/30 مي باشد).

8- ارائه موافقت نامه بدون قيد و شرط با ادامه تحصيل دانشجو، از اداره متبوع (ويژه شاغلين)

9- تکميل فرم حراست (پيوست مي­باشد).

10- تکميل فرم پرسش نامه عمومي دانشجويان (پيوست مي­ باشد).

11 - آن دسته از دانشجوياني که دانشنامه مقطع قبلي خود را از دانشگاه محل تحصيل تحويل گرفته اند، چنانچه معدل کل قبلي آنها در آن قيد نگرديده باشد، لازم است علاوه بر دانشنامه، اصل ريز نمرات خود را ارايه نمايند.

روابط عمومي دانشگاه