دکتر آرش قربانی استاد تمام شیمی دانشگاه به جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا پیوست

بر اساس آخرين نتايج اعلام شده از سوي پايگاه شاخص‌هاي اساسي علم (ISI - ESI) عضو هيأت علمي دانشکده علوم پايه دانشگاه، به جمع دانشمندان يک درصد پراستناد در سطح دنيا پيوست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، بر اساس آخرين نتايج اعلام شده رتبه‌بندي دانشمندان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي برتر در نظام رتبه‌بنديESI   يا همانEssential Science Indicators ،  دکتر آرش قرباني چقاماراني، استاد تمام گروه شيمي دانشگاه، به جمع دانشمندان يک درصد برتر جهان پيوست.

پايگاه شاخص‌هاي اساسي علم يا ESI يکي از فرآورده‌هاي کمپاني کلاريويت آنالتيکس است، که نويسندگان يک درصد برتر دنيا نيز از طريق آن شناسايي و معرفي مي‌شوند. محققان بر اساس تعداد استنادهاي دريافتي مقالات آنها در رشته‌هاي 22 گانه علم، مرتب‌سازي مي‌شوند و يک درصد آنها تحت عنوان دانشمندان يک درصد برتر انتخاب مي‌ شوند.

پايگاه شاخص‌هاي اساسي علم ­(ESI)، گرايش‌هاي مختلف علوم را به 22 شاخه اصلي از جمله فيزيک، شيمي، ميکروب‌شناسي، رياضي، پزشکي باليني، داروشناسي و سم شناسي، بيوشيمي، اقتصاد و غيره تقسيم کرده و هر دو ماه يک بار افراد و دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي را بر اساس ميزان ارجاع به مقالات چاپ شده آن‌ها در بازه زماني 10 سال گذشته رتبه‌بندي کرده و اسامي يک درصد برتر هر گروه را اعلام مي‌ کند

.

دکتر آرش قرباني چقاماراني، استاد تمام گروه  شيمي دانشگاه، تاکنون 211 مقاله در مجلات معتبر ISI  چاپ کرده، که در سايت رسمي ISI به اين مقالات 2760 بار در سطح جهان ارجاع داده شده و در حال حاضر ايشان داراي h- index 27 در اين سايت است.

روابط عمومي دانشگاه، اين موفقيت را به ايشان تبريک عرض مي نمايد.