انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خیریه استان

انعقاد تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خيريه استان

در راستاي توسعه همکاري هاي مشترک، تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خيريه استان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، طي مراسمي با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري، دکتر صيدي مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر ياري رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني و حجت الاسلام باپيري رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه استان،  تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خيريه استان به امضاء رسيد.

در اين مراسم، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، با اشاره به اينکه دانشگاه ايلام توانايي ها و قابليت هاي مختلفي را در حوزه هاي آموزشي و پژوهشي دارد و با توجه وجود زمينه هاي همکاري بين دانشگاه و سازمان اوقاف در بخش هاي مختلف و از جمله در تدوين طرح هاي پژوهشي و هدايت پايان نامه ها،  خواستار توسعه همکاري در اين زمينه ها شد و بر برگزاري جلسات مشترک به صورت دوره اي تأکيد کرد.

در ادامه تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خيريه استان به امضاء طرفين رسيد.