تشریح عملکرد دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، تأکید کرد: مهمترین رسالت دفتر استعدادهای درخشان پذیرش، حمایت و هدایت دانشجویان استعداد برتر در مقاطع  مختلف تحصیلی می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جواد میرزایی مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، درباره تشریح وظایف و عملکرد این دفتر، اظهار داشت: تربیت سرمایه های انسانی متعهد و متخصص و فراهم نمودن شکوفایی دانشجویان استعدادهای درخشان، از جمله راهبردهای سند چشم انداز 1404 و نقشه جامع علمی 1404 کشور است و با توجه به رسالت دانشگاه ها  و با عنایت به برنامه های دانشگاه، مهمترین رسالت دفتر استعدادهای درخشان پذیرش، حمایت و هدایت دانشجویان استعداد برتر در مقاطع  مختلف تحصیلی می باشد.

دکتر میرزایی درباره نحوه شناسایی دانشجویان ممتاز، بیان داشت: بعد از فراخوان و ثبت نام دانشجویان، پرونده آموزشی آنان به استناد آئین ‌نامه‌ ها و دستورالعمل ‌های وزارت عتف و شیوه ‌نامه مصوب دانشگاه، بررسی می شود و بدین ترتیب دانشجویان استعداد درخشان شناسایی می شوند.

مدیر دفتر استعدادهای درخشان، درباره پذیرش دانشجویان ممتاز در مقاطع  تحصیلی بالاتر از طریق این دفتر، گفت: در بخش پذیرش دانشجویان ممتاز در مقاطع  تحصیلی بالاتر، هر ساله نسبت به پذیرش دانشجویان استعداد درخشان به صورت بدون آزمون و بر اساس آیین نامه های وزارت علوم اقدام می شود و بر این اساس در سال تحصیلی 97-96 از بین 120 دانشجویی، که برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد ثبت نام کرده بودند، بعد از بررسی و ارجاع دانشجویان واجد شرایط به گروه های آموزشی و انجام مصاحبه، تعداد 33 نفر به صورت بدون آزمون پذیرش شدند.

دکتر میرزایی، افزود: در مقطع دکتری نیز تعداد 20 نفر ثبت نام کردند، که در نهایت دو نفر به صورت بدون آزمون پذیرش شدند.