کسب دو مقام علمی در دهمین جشنواره ملی حرکت

کسب دو مقام علمي در دهمين جشنواره ملي حرکت

در دهمين جشنواره ملي حرکت، انجمن علمي گياه پزشکي حائز دو رتبه شايسته تقدير شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دهمين جشنواره ملي حرکت با حضور دانشگاه هاي سراسر کشور  به مدت سه روز از تاريخ 96/10/6 لغايت 96/10/8 به ميزباني دانشگاه رازي کرمانشاه برگزار شد، که انجمن  علمي گياه پزشکي دانشگاه در بخش فضاي مجازي و فعاليت علمي خلاقانه، حائز رتبه شايسته تقدير شد.

در اين جشنواره که بخش نمايشگاهي آن به مدت سه روز برگزار شد، دانشگاه ها براي نشان دادن فعاليت انجمن هاي علمي دانشجويي خود و جلب نظر هيات داوران، اقدام به برگزاري برنامه هاي مختلف نمودند، که غرفه انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه علاوه بر رشد چشمگير در فضاسازي داخلي غرفه، اقدام به برگزاري برنامه هاي جانبي از جمله کلاس هاي آموزشي نرم افزارهاي مهندسي، آزمايش هاي ويژه دانشجويان رشته شيمي، مسابقه بهترين عکس از غرفه دانشگاه، مسابقه ps 2017، مسابقه آقاي گزارشگر، طراحي کاريکاتور آنلاين از چهره افراد، مسابقه دومينو، آتش بازي و... نمود.