تقدیر معاون اول رئیس جمهور از دانشجوی دکتری دانشگاه بعنوان دانشجوی نمونه کشوری

تقدير معاون اول رئيس جمهور از دانشجوي دکتري دانشگاه بعنوان دانشجوي نمونه کشوري

دکتر اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس‌جمهور، از دانشجوي دکتري دانشگاه، بعنوان دانشجوي نمونه کشوري، تقدير کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، روز سه شنبه 96/12/15 در مراسمي با حضور دکتر اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس‌جمهور، دکتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري و دکتر سيدحسن قاضي زاده هاشمي، وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي، در بيست و ششمين جشنواره انتخاب دانشجوي نمونه، از 40  دانشجوي نمونه کشوري تقدير شد.

در اين مراسم، در ادامه توفيقات دانشگاه ايلام و براي اولين بار، خانم فائزه شه دوست فرد، دانشجوي دکتري دانشگاه، بعنوان دانشجوي نمونه کشوري انتخاب شد و مورد تقدير معاون اول رئيس جمهور قرار گرفت.

در اين مراسم، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه و دکتر عدالتي، معاون دانشجويي دانشگاه حضور داشتند.