رونمایی از تجهیزات جدید سالن بدنسازی دانشگاه

رونمايي از تجهيزات جديد سالن بدنسازي دانشگاه

طي مراسمي با حضور رئيس دانشگاه، از تجهيزات جديد سالن بدن سازي رونمايي شد.

به گزارش روابط عمومي، طي مراسمي با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر عدالتي، معاون دانشجويي، دکتر رضازاده، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، دکتر شمسايي، مدير تربيت بدني و آقاي فتاحي مدير روابط عمومي، از تجهيزات جديد سالن بدن سازي دانشگاه، با هزينه اي بالغ بر  يک ميليارد ريال رونمايي شد.

لازم به توضيح است که دانشجويان زيادي در سالن بدنسازي دانشگاه، به انجام تمرين مي پردازند و اين سالن نقش مهمي در پر کردن اوقات فراغت دانشجويان دارد.

در سالهاي اخير اهتمام جدي در توسعه امور تربيت بدني و توسعه اماکن ورزشي، خريد تجهيزات جديد و حمايت از تيم هاي ورزشي صورت گرفته و زمينه موفقيت هاي منطقه اي و کشوري تيم هاي دانشجويي و برآورده کردن انتظارات دانشجويان فراهم شده است.