نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان ایلام: آزمون سراسری 97 با حضور 13622 داوطلب در استان ایلام برگزار می گردد

آزمون سراسري سال 1397 با حضور  13622 داوطلب در استان ايلام برگزار مي گردد که از اين تعداد  4564 دوطلب در دانشگاه ايلام به رقابت خواهند پرداخت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه و نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان ايلام، درباره برگزاري آزمون سراسري سال 97 در استان ايلام، اظهار داشت: فرآيند شروع آزمون سراسري 1397 به منظور پذيرش دانشجو براي دوره هاي روزانه، نوبت دوم يا شبانه، نيمه حضوري مجازي و پرديس هاي خودگردان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام نور، موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غير دولتي و همچنين کد رشته هاي تحصيلي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي، از روز يک شنبه با توزيع کارت ورود به جلسه شروع شده است و داوطلبان مي توانند با مراجه به سايت سازمان سنجش کارت ورود به جلسه را دريافت نمايند.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه و نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان ايلام، افزود: در صورت هرگونه ايراد و يا مغايرت اطلاعات ثبت نامي با مشخصات کارت ورد به جلسه، داوطلبان مي تواند به بخش ويرايش اطلاعات مراجعه و ايرادات احتمالي را اصلاح نمايند و در صورتي که موفق به انجام اين کار نشدند، مي توانند به باجه ي رفع نقص که از روز سه شنبه 97/4/5 تا صبح روز جمعه 97/4/8 در ساختمان مرکزي دانشگاه ايلام مستقر خواهد شد، مراجعه کرده و ايرادات احتمالي را برطرف نمايند.

دکتر نعمتي درباره برنامه برگزاري آزمون، بيان کرد: بر اساس برنامه زماني، آزمون گروه هاي آزمايشي رياضي و علوم انساني در صبح پنجشنبه 7 تير، آزمون گروه آزمايشي هنر بعد از ظهر پنجشنبه 7 تير، آزمون گروه آزمايشي علوم تجربي صبح جمعه 8 تير و آزمون گروه آزمايشي زبان هاي خارجي بعد از ظهر جمعه 8 تير برگزار مي شود.

نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان ايلام، با بيان تعداد شرکت کنندگان امسال 14 درصد نسبت به سال گذشته افزايش داشته اند، گفت: تعداد کل داوطلبان استان ايلان 13622 نفر مي باشد که شهرستان ايلام با تعداد 6164 و شهرستان مهران با تعداد 299 دواطلب بيشترين و کمترين آمار شرکت کننده را دارا مي باشند.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: تعداد 4564 داوطلب در دانشگاه ايلام  و در محل دانشکده هاي فني و مهندسي، کشاورزي، ادبيات و علوم انساني و سالن فني و حرفه اي شهر ايلام به رقابت خواهند پرداخت.

دکتر نعمتي، درباره ساعات شروع آزمون، اظهار کرد: درِ حوزه­­هاي امتحاني صبح­ ها رأس‌ ساعت‌ 7:00 (هفت) صبح و بعد از ظهرها رأس ساعت 14:30 (دو و نيم بعدازظهر) بسته خواهد شد و فرآيند برگزاري آزمون صبح­ها راس‌ ساعت‌ 7:30 (هفت و سي‌دقيقه) و بعداز ظهرها راس ساعت 15:00 (سه بعدازظهر) آغاز مي ­گردد، لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درِ حوزه­ هاي امتحاني ممانعت بعمل خواهد آمد.

نتيجه اوليه آزمون به صورت کارنامه تنظيم و کارنامه مربوط در دهه دوم مرداد ماه 97 بر روي سايت سازمان قرار مي گيرد.