بازدید استاندار ایلام از حوزه های امتحانی آزمون سراسری 1397 در دانشگاه ایلام

بازديد استاندار ايلام از حوزه هاي امتحاني آزمون سراسري 1397 در دانشگاه ايلام

استاندار ايلام صبح جمعه از حوزه هاي امتحاني آزمون سراسري در دانشگاه ايلام بازديد بعمل آرودند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، آقاي سليماني دشتکي، استاندار ايلام، صبح روز جمعه 8 تير و  در دومين روز از برگزاري آزمون سراسري در حوزه امتحاني دانشگاه ايلام حضور يافت و از بخش هاي مختلف آزمون بازديد نمودند.

آقاي سليماني دشتکي، در اين بازديد ضمن ابراز رضايت از روند برگزاري آزمون سراسري و تقدير و تشکر از برگزار کنندگان و دست اندرکاران امر، تأکيد کرد: برگزاري آزمون سراسري يک اتفاق مهم در سرنوشت دانش آموزان و خانواده هاي آنان محسوب مي شود و اين امر مهم ايجاب کرد براي دلگرمي دانش آموزان و خانواده ها در حوزه هاي امتحاني حضور يابيم و از نزديک از نحوه برگزاري آزمون ديدن کنيم.