رقابت 4564 داوطلب آزمون سراسری سال 1397 در دانشگاه ایلام

رقابت  4564 داوطلب آزمون سراسري سال 1397 در دانشگاه ايلام

تعداد 4564 داوطلب آزمون سراسري در سال 1397 در روزهاي پنج شنبه و جمعه در دانشگاه ايلام به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  بخشي از آزمون سراسري 1397 به منظور پذيرش دانشجو براي دوره هاي روزانه، نوبت دوم يا شبانه، نيمه حضوري مجازي و پرديس هاي خودگردان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام نور، موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غير دولتي و همچنين کد رشته هاي تحصيلي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي، روزهاي پنج شنبه و جمعه 7 و 8 تير ماه در دانشگااه ايلام برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش، تعداد کل داوطلبان استان ايلان 13622 نفر بودند،  که از اين تعداد 4564 داوطلب در دانشگاه ايلام  و در محل دانشکده هاي فني و مهندسي، کشاورزي، ادبيات و علوم انساني و سالن فني و حرفه اي شهر ايلام به رقابت پرداختند.

آزمون گروه هاي آزمايشي رياضي و علوم انساني در صبح پنجشنبه 7 تير، آزمون گروه آزمايشي هنر بعد از ظهر پنجشنبه 7 تير، آزمون گروه آزمايشي علوم تجربي صبح جمعه 8 تير و آزمون گروه آزمايشي زبان هاي خارجي بعد از ظهر جمعه 8 تير برگزار شد.

دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، صبح پنج شنبه 7 تير و صبح جمعه 8 تير از حوزه هاي مختلف برگزاري آزمون در دانشگاه، بازديد بعمل آوردند و سپس با خانواده هاي داوطلبان ديدار کردند.

نتايج اوليه آزمون به صورت کارنامه تنظيم و کارنامه مربوط در دهه دوم مرداد ماه 97 بر روي سايت سازمان قرار مي گيرد.