نشست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و رئیس پژوهشکده هواشناسی استان ایلام

نشست معاون پژوهش و فناوري دانشگاه و رئيس پژوهشکده هواشناسي استان ايلام، با هدف توسعه همکاري هاي علمي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست مشترک دکتر مهدي‌زاده، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، با آقاي دکتر ملکي، رئيس پژوهشکده هواشناسي استان ايلام با حضور دکتر صيدي رئيس دفتر کارآفريني و ارتباط با جامعه و دکتر رستمي نيا، رئيس دانشکده کشاورزي، صبح ديروز در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوري برگزار گرديد.

در اين نشست، طرفين به بحث و تبادل نظر پيرامون موضوعات مورد علاقه پرداختند که از جمله موضوعات مطرح شده؛ تمديد تفاهم ‌نامه في‌ مابين، تعيين اولويت ‌هاي پژوهشي مشترک و تعيين نقشه و مسير راه براي اجراي پروژه هاي مشترک در آينده بود.

همچنين در اين نشست در خصوص راه‌اندازي ايستگاه هواشناسي در دانشگاه و شيوه تامين مالي پروژه‌هاي مشترک تصميم ‌گيري شد.