تقدیر معاون وزارت علوم و رئیس سازمان سنجش کشور از رئیس و معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

معاون وزارت علوم و رئیس سازمان سنجش کشور از رئیس  و معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به جهت قرار گرفتن دانشگاه ایلام بعنوان یکی از مجموعه های برتر در برگزاری آزمون های سراسری 1396 سراسر کشور، تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابراهیم خدایی، معاون وزارت علوم و رئیس سازمان سنجش کشور، با اهداء لوح تقدیری، بصورت جداگانه از دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه و دکتر نعمتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، به جهت تمشیت امور برگزاری آزمون های سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در مقاطع مختلف تحصیلی و قرار گرفتن دانشگاه ایلام بعنوان یکی از مجموعه های برتر در برگزاری آزمون های سراسری 1396، تقدیر و تشکر کرد.