سالن بیلیارد دانشگاه افتتاح شد

سالن بيليارد دانشگاه افتتاح شد

سالن بيليارد دانشگاه با حضور رئيس دانشگاه، افتتاح گرديد.

به گزارش روابط عمومي، صبح امروز با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر عدالتي، معاون دانشجويي و دکتر شمسايي، مدير تربيت بدني، سالن بيليارد دانشگاه، به منظور استفاده دانشجويان و کارکنان، با مساحت 30 متر مربع و با هزينه ي بالغ بر 110 ميليون ريال افتتاح گرديد. لازم به ذکر است دانشگاه ايلام جزو نخستين دانشگاه هاي فعال در اين زمينه مي باشد.

مديريت تربيت بدني دانشگاه ايلام به منظور پرکردن اوقات فراغت دانشجويان در رشته هاي مختلف ورزشي  و در دو بخش همگاني و قهرماني فعال است. در حال حاضر مديريت تربيت بدني دانشگاه داراي 12 انجمن ورزشي فعال در بخش دختران شامل: فوتسال، واليبال، شنا، کوهنوردي، بدمينتون، تنيس روي ميز، کاراته، تکواندو، آمادگي جسماني، دو و ميداني، شطرنج و آيروبيک و 12 انجمن ورزشي فعال در بخش پسران شامل: فوتسال، واليبال، هندبال، کشتي، بدنسازي، شطرنج، شنا، کوهنوردي، تکواندو، کاراته،  تنيس روي ميز و دو و ميداني مي باشد، که در آينده با راه اندازي و گسترش رشته هاي ورزشي  جديد از جمله بيليارد و دوچرخه سواري اميد است شاهد شکوفايي بيشتر استعداد هاي ورزشي و ايجاد شور و نشاط در بين دانشجويان و دانشگاهيان باشيم.

خاطر نشان مي سازد در چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دانشگاه هاي سراسر کشور در تابستان سال جاري در دانشگاه شيراز برگزار مي گردد؛ دانشگاه ايلام موفق به  کسب سهميه در رشته هاي تکواندو، کاراته و تنيس روي ميز در بخش دختران و رشته‌هاي ورزشي هندبال،  فوتسال، کشتي و تکواندو در بخش پسران شده است و کاروان ورزشي دانشگاه ايلام يکي از شلوغ ترين کاروان هاي ورزشي  دانشگاه هاي  کشور اعزامي به اين مسابقات مي باشد.