کسب مقام اول تیمی تنیس روی میز دختران دانشگاه در مسابقات قهرمانی دانشجویان دختر منطقه پنج کشور

کسب مقام اول تيمي تنيس روي ميز دختران دانشگاه در مسابقات قهرماني دانشجويان دختر منطقه پنج کشور

تيم تنيس روي ميز دانشجويان دختر دانشگاه، موفق به کسب مقام اول مسابقات قهرماني دانشجويان دختر منطقه پنج ورزش کشور شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، تيم تنيس روي ميز دانشجويان دختر دانشگاه، متشکل از خانمها عاطفه محمدي، فاطمه سهرابي، شکوفه نوري و مريم فرجي، در مسابقات قهرماني دانشجويان دختر منطقه پنج کشور، که در دانشگاه آيت الله بروجردي برگزار شد، موفق به کسب مقام اول شد.

شايان ذکر است خانم ليلا غلاميان مربي و خانم فاطمه مهدوي سرپرستي اين تيم را بر عهده داشتند.